Jump to content
Sign in to follow this  
Xander Koote

RESOLVED Anyone seen this?

Recommended Posts

Posted (edited)

Hello,

so today I switched from TOGA Projects' ENV-xxx to REX Sky- and Environment Force. I restored from ENVDIR, then uninstalled it, then I installed SF3D and EF last. I should have opened P3D after uninstalling but I didn't. So after the whole process I configured REX and restarted P3D. The problem I have is a complete lack of ground or water texture inP3D. I have left P3D on as long as 15 minutes to see if it generates. But nothing. So far I have tried,

- Clearing the Shaders in P3D

- Restarting P3D

- Repairing P3D

- Uninstalling and re-installing content

- Uninstalling and re-installing scenery

Nothing has worked so far, it just stays a reflective light blue with no terrain. When I completely zoom out from top down view, I see a light blue ball as earth. Anyone have something else I could try?

 

Xander

 

Edited by Xander Koote

Share this post


Link to post
Share on other sites
Your question has been acknowledged and the developer has been notified and will reply with a more knowledgeable answer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello, to those that have this problem in the future:

( TOGA Projects, restore, Blue white, no terrain, no water, error, problem )

So I was not sure who the final culprit was by my own fault. The solution was (in this exact order)...

- Delete (back up) Prepared.cfg

- Delete the shaders folder

- Uninstall P3D client via Windows 10 apps (if asked to un-register click no)

- Install client for P3D

- Start P3D

- I replaced my original Prepar3d.cfg and it all stayed good. 

This finally did it for me. Consider this post closed. Thank You. 

Xander

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • See our many awards!

×
×
  • Create New...