Jump to content
Sign in to follow this  
andy_REX

SUPPORT VIA EMAIL Using WX Module 1.44.0.1 in TFDi 717 causes CTD

Recommended Posts

Posted (edited)

If I enable the REX WX radar module (MV_WXM.dll) and then load the TFDi 717 I get an immediate CTD. Note that if I disable the module but add REX WX as a gauge then I get no problems (except of course only a popup and no integration into the 717 systems.). Event Log is indicating an generic ntdll error.

Latest TFDi 1.1.2.0 - Latest WX 1.44.0.1 - Win 10 1903 - 7700K Titan XP Pascal - 16GbRAM. No other CTDs except as noted above.

 

p.s. I've just checked and the same issue occurs in the Maddog MD80 and Majestic Q400.

Edited by andy_REX
Title correction

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, please provide the following 

  • Sim used and build 
  • did you use the REX WX Radar installer?
  • did you manually install the dll.?
  • If so from what folder did you copy and to what folder did you paste to? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prepar3D v4 hf1

Manual install copied from wx radar modules hf1 folder pasted into newly created modules folder in e:\prepar3d v4 (my install folder) and usual entry placed in dll.xml folder

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK, Thanks for the reply 
I need your Sim and most importantly the sims build version  number so i can direct you to the correct dll. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

An update:

If I copy C:\WX Advantage Radar\modules\P3D45\MV_WXM.dll v1.44.0.1 (note that is NOT HF1) into my modules folder in Prepar3D v4.5.12.30293 (which is HF1) then the radar now does not immediately create a CTD and appears to function normally.....UNTIL..I exit Prepar3D v4.5.12.30293 and then it causes a crash! This is repeated 100%.

If I copy what should be the correct version for my sim, i.e. C:\WX Advantage Radar\modules\P3D45HF1\MV_WXM.dll v1.44.0.1 then immediate CTD.

The same behaviour applies to 717, Q400 and MD80, i.e. using the 'wrong' version works but crashes at exit.

 

So is there a version mix-up in your installation folder? Even if this is the case why does it crash on exit of  Prepar3D v4.5.12.30293? 

 

Edited by andy_REX
extra info

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

Due to the nature of this topic, please fill out the following form so that we expedite your support item:

Click to open a Tier 2 support ticket

Thank you for your patience as we try to help you resolve this.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

REX Tier 2 Operating Hours

Monday through Friday,  9:00 am to 5:00 pm MST (-7Z)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

Due to the nature of this topic, please fill out the following form so that we expedite your support item:

Click to open a Tier 2 support ticket

Thank you for your patience as we try to help you resolve this.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

REX Tier 2 Operating Hours

Monday through Friday,  9:00 am to 5:00 pm MST (-7Z)

Share this post


Link to post
Share on other sites

This support topic is currently being handled via our support ticketing system.

This topic is temporarily locked until the support ticket is resolved.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • See our many awards!

×
×
  • Create New...