Jump to content
William Cox

SUPPORT VIA EMAIL Radar unit showing as just a black space?

Recommended Posts

I followed the download and installation as instructed into FSX however I felt something wasn't right.  The installing of the software took over an hour and it said something didn't load correctly, not sure what.  Sure enough while the Gauge Management Tool adds the WX to the panel all I get is a blank popup.  I had the FlightSimWare MU2 already which comes with the WX already installed and no difference there either, although the GMT recognizes that the MU2 already has the WX.  Another clue; the WX shows in the cockpit views list and pops up blank but it does not show in the Add-Ons tab.  Obviously something didn't download correctly but I don't know what.  Any idea what I need to do?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

Due to the nature of this topic, we ask that you send an email to our Tier 2 Technical Support Staff at support@rexgamestudios.com

Please provide a link to this post in your email.  

Thank you for your patience as we try to help you resolve this.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This support topic is currently being handled via our support ticketing system.

This topic is temporarily locked until the support ticket is resolved.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • See our many awards!

×
×
  • Create New...