Jump to content
Deltaflight84

CLOSED After the format and clean install

Recommended Posts

I continue to have issues with this EV

- Format PC

- Clean installation P3Dv4

- The only add-onn installed is FSUIPC and EV

 to you the words............................ 

explorer_c26al6RwpN.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

What version of the product you are using? Can you see the in-sim menu?

Share this post


Link to post
Share on other sites

That was happening also to me (never understood the reason), but after a full P3D reinstallation I was back to normal.

By the way on your picture I do not see the EF mini GUI: may be somethning wrong with EF reinstall?

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, gronden said:

By the way on your picture I do not see the EF mini GUI: may be somethning wrong with EF reinstall?

Yes, as @gronden says, I don't notice the EF mini-UI present in your screenshot. Was it there?

Share this post


Link to post
Share on other sites

sorry my words a little heavy but I'm tired of trying everything I've read in your forums, for me it's not working for me, options:
1. Am I ignorant?
2. Should I reinstall EF?
3.I had to buy another PC?
5.I don't say that I have to format again, because I have an empty computer with only FSUIPC and EF prepards inside.
6. Can I receive remote assistance since I am a trusted customer? @timest999 @gronden

Share this post


Link to post
Share on other sites

This support topic is currently being handled via our support ticketing system.

This topic is temporarily locked until the support ticket is resolved.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • See our many awards!

×
×
  • Create New...