Jump to content
ols500

CLOSED EF not connecting with SF

Recommended Posts

Hi at HECA its meant to be clear skies

METAR: HECA 130630Z 02005KT 6000 NSC 29/04 Q1011 NOSIG

I have EF on automatic mode.

Any ideas?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Sorry here is a picture:

As you can see the clouds when it meant to be clear.clouds.thumb.JPG.b4f465763ee3010dc2dada4ac95880d0.JPG

 

Edited by ols500

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have left it for 15mins and the clouds remain.

 

When I just start SF the issue is gone, clear skies like it is supposed to be.

When I start SF+EF the clouds appear and the only way I can make them disappear is by decreasing 3D cloud coverage size in the GUI in p3d, but that ruins the whole point of EF tweak free mode. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
12 minutes ago, wain said:

are you seeing the same weather reports in both apps? maybe you should submit a ticket and get proper support from REX Support.....I am currently flying YSSY, in sim says CAVOK but the TAF in EF and on YSSY website says clouds FEW Clouds at a height of 4000ft, this I am seeing in sim...

Yes I do not see the same weather! Also SF and EF report from different METAR stations.

Edited by ols500

Share this post


Link to post
Share on other sites

Environment Force does not control the weather elements themselves.  You must use a weather engine to change the weather conditions as you stated when you start Sky Force.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • See our many awards!

×
×
  • Create New...