Jump to content
FSRobert

RESOLVED Water Motion...

Recommended Posts

just wondering if anybody has noticed the water not moving in 4.5 with the slider set to HIGH as it did in 4.4.

Setting the water slider up to ULTRA in 4.5 starts it moving. In 4.4 the setting of HIGH the water was moving.

The only thing I did was install REX´s Environment Force since the install of 4.5

Thanks for any input here.  

 

I have posted this in the Locheed P3D Forums as well.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

We will check this.

Thanks 

Federico

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Måste vara nytt för 4.5  med inställningen på ultra med levande  vatten  och ingenting att göra med EF.

 

Must be something new with the water setting using ultra to see moving water in 4.5 and nothing to do with EF  

Share this post


Link to post
Share on other sites

We will be fixing this feature shortly, we are revising this bug.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Most excellent and thanks for the information  😊

 

 

Edited by FSRobert

Share this post


Link to post
Share on other sites

I actually like the way it looks without the water moving...any chance you'll be able to add a setting regarding turning the motion on or off?

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is being worked in the next builds. Federico 

  • Like 1
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • See our many awards!

×
×
  • Create New...