Jump to content
Sign in to follow this  
rox

RESOLVED WX Advantage Radar problem

Recommended Posts

dear sir
yesterday I bought WX Advantage Radar from vendor Just Flight .
I've FSX + Acceleration Pack
I followed the instructions for software installation and gauges installation into the aircraft but when I select "Wx Advantage Radar" from "Views"--> "Instrumental Panel" appears only a "black box". (see the attachment)
It happens this in all aircrafts
I've tried to uninstall and reinstall many times the software but nothing changed.
Have you any suggestions.
Thank you in advance

screenshot_FSX.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you for your patience.  MILVIZ support specialists will review this topic shortly.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, every time FSX loads an aircraft where WX Advantage Radar is installed.

I press  YES

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have a similar problem with JF VC-10 running in P3dV4, just a black box for the surrounding of the radar gauge in the 2D window although the mouse hands appear in the correct places and the screen will work when the unit is switched on.  I just don't see the grey "Case" of the rdar with the the control knobs.  It's just as if the 2d background bitmap is not being recognised.  I will add that the radar gauge in the vc window of the navigator's panel is working correctly

Share this post


Link to post
Share on other sites

I tried it on another aircraft and the same problem arose.  After some experimentation I found that this problem omly appears to arise if you make some change to the panel.cfg and then save it.  For instance, I moved the window information supplied by WX Advantage from the end of the list and inserted it between the windows section and the vc section and then saved the change. This caused the the apparent disappearance of the surround bitmap and left a black area surrounding the screen .  I have managed to keep the gauge working correctly but will have to be very considerate if I should have to make some changes to the panel.cfg.

Share this post


Link to post
Share on other sites

HI

I followed the instructions of the topic. Below You can see the screenshot of Dependacy Walker.

The I downloaded and installed the vcredist_x86 package but  nothing changed.

So I decided to ran Dependacy Walker again but the screenshot is the same of the previous.

 

MV_DLL_Screenshot.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Naruto-kun

I've had problem to install vc_redist.x86 but now the problem is solved and the  WX Advantage Radar is fully functional.
Thank you so much for your support.

Share this post


Link to post
Share on other sites
15 hours ago, rox said:

Hi Naruto-kun

I've had problem to install vc_redist.x86 but now the problem is solved and the  WX Advantage Radar is fully functional.
Thank you so much for your support.

Great to hear! Thank you for reporting back.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • See our many awards!

×
×
  • Create New...