Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'sp3'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Public
    • Direct Support
    • Latest News
  • Knowledge Base
    • REX - Edge Data Servers
    • REX 5 - Environment Force
    • REX 5 - Sky Force 3D
    • REX 5 - Worldwide Airports HD
    • REX 4 - Texture Direct
    • REX 4 - Weather Architect
    • REX 4 - Soft Clouds
    • REX Essentials + Overdrive
    • REX FS2004
    • MILVIZ/REX WX Advantage Radar
  • REX Product Support and Updates
    • REX 5 - Environment Force
    • REX 5 - Sky Force 3D
    • REX 5 - Worldwide Airports HD
    • REX 4 - Texture Direct
    • REX Soft Clouds
    • REX 4 - Weather Architect
    • REX 3 - Essentials
    • REX for FS2004
    • MILVIZ / REX WX Advantage Radar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. Hi, just downloaded and installed the SP3 update but I did obviously something wrong because after the installation and profile restore I still don't have the bought P3D v2 access anymore. I followed also the advise for reactivating it but this failed too. Can somebody please give me a hint how to reactivate this access? Sorry for making some inconvenience. Best regards Spirit
  2. From inside Texture Direct, 4.2.2014.0520 I am not able to update from within the Program Information screen. When I select "Check for Updates" I receive a red screen stating I need to update to 4.3.2014.0812. I select "OK" and it gives me a setup file to download. I save the file to my Desktop and when I try to run the file, all I get is the attached message. I tried the REX Auto Update and is simply states "Your version is up to date."
  3. Hello all, I am trying to use the check for updates button on the REX4 interface. It downloads a setup.exe for me but when I try to run said exe I get this: Any ideas on why this is happening? Should I just download the update from the forums?
×
×
  • Create New...