Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'metar'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Public
    • Direct Support
    • Join the Community
    • Latest News
  • Knowledge Base
    • REX - Edge Data Servers
    • REX 5 - Environment Force
    • REX 5 - Sky Force 3D
    • REX 5 - Worldwide Airports HD
    • REX 4 - Texture Direct
    • REX 4 - Weather Architect
    • REX 4 - Soft Clouds
    • REX Essentials + Overdrive
    • REX FS2004
    • MILVIZ/REX WX Advantage Radar
  • REX Product Support and Updates
    • REX 5 - Environment Force
    • REX 5 - Sky Force 3D
    • REX 5 - Worldwide Airports HD
    • REX 4 - Texture Direct
    • REX Soft Clouds
    • REX 4 - Weather Architect
    • REX 3 - Essentials
    • REX for FS2004
    • MILVIZ / REX WX Advantage Radar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. I am using REX Weather Plus Overdrive only for real-time weather and I am using Rex4 for the textures in Prepar3d. Everything appears to load with no issues, but when the weather loads, there are clouds when the Metar data shows CLR. I loaded up OPUS and Active Sky and both are showing zero clouds. I also went outside and verified, there are no clouds. I turned of all textures in REX Plus Overdrive I turned of all fog in REX Plus Overdrive Download VATSIM is off I am not using WX Plus. I would rather use REX then OPUS or Active Sky, but it seems that REX is not reading the METAR data correctly. Am I missing something??? :-(
  2. Hi! Very nice update. Everything went smooth and currently I am updated to v 3.5.2012.1029. I used the torrent files, I believe updated yesterday. Everything runs fine except that I can't load and review the real world weather in the WEATHER screen. Here's images of what I get: 1. Entering the station name (e.g. EDDF) 2. Press SUBMIT 3. I get empty scree for nearby stations and no information displayed.. Any help would be much appreciated...
×
×
  • Create New...