Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'database'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Public
    • Direct Support
    • Latest News
  • Knowledge Base
    • REX - Edge Data Servers
    • REX 5 - Environment Force
    • REX 5 - Sky Force 3D
    • REX 5 - Worldwide Airports HD
    • REX 4 - Texture Direct
    • REX 4 - Weather Architect
    • REX 4 - Soft Clouds
    • REX Essentials + Overdrive
    • REX FS2004
    • MILVIZ/REX WX Advantage Radar
  • REX Product Support and Updates
    • REX 5 - Environment Force
    • REX 5 - Sky Force 3D
    • REX 5 - Worldwide Airports HD
    • REX 4 - Texture Direct
    • REX Soft Clouds
    • REX 4 - Weather Architect
    • REX 3 - Essentials
    • REX for FS2004
    • MILVIZ / REX WX Advantage Radar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi, I've mentioned this in email with support about a download issue I had (from a reseller), but thought it might be worth posting in the forum for reference. I seem to be missing wind & temperatures aloft for large areas (I had thought this was a global issue, but I've since found a handful of points where there is data). I'm running REX3 Essential+ Overdrive w/ SP3 and the hotfix (ver 3.8.2014.1211), in Windows 7 (x64), installed to R:\Flight\REX..., run as admin. I'm aiming the weather at P3D v3.3.5, but not yet getting that far. I've tried with various options set (changing one at a time, restarting REX after each): Standard & WX Plus engine modes, smoothing enabled & disabled, real weather, VATSIM weather, live, archive (though I've since read in FAQ that archive reports don't retain aloft data (would temps be extrapolated to preserve roughly correct pressures at altitude?)), and most recently, random theme weather; in all circumstances I see little or no wind & temperature data above surface height. I'm wondering if perhaps I've got a database issue causing patchy weather data, since I noticed that as I generate or load flight plans, the numerical ID shown for waypoints in the Flight Planner summary doesn't reset - I'm prepared to be corrected (given that this is 99.9% hunch), but that doesn't seem like expected behaviour? I would think that it's only really useful to show a numerical ID to the user if it's to indicate sequence in the current plan; if waypoints are indexed for reasons of cached resolution, I can't see much need for me as the user to see it, but logically it doesn't seem to work that way, as the index isn't unique (i.e. if I load/generate a plan with 20 waypoints, and EGCC is the first; then load/generate another with EGCC as the first, the second time it'll be ID 21 (rather than showing 1 again)). Possible clue or red herring? I'd be eternally grateful for any advice. Regards, Rob. Example 1: 'Basic' settings - Engine: Standard, Data: Real/Live, Vis/Wind Smoothing: Disabled, flight plan generated using REX interface (i.e. with its own waypoint data). Example 2: Settings as above, flight plan generated by Pro-ATC/X from AIRAC 1608 airway route. I've lots more screenshots, but I'll spare you dear reader, for now! One other interesting example, I thought, was when I set-up a random weather theme around EGCC (in Wx Plus mode, no smoothing). I tried with REX generated and 'external' AIRAC 1608 airway plans, and the only points with weather aloft data were the same as in the examples above (respectively). -EDIT- P.S: Thinking it might be down to local data issues, I even tried looking for data at KJFK, and have seen nothing there. At time of writing, aviation-weather.gov has: FT 3000 6000 9000 12000 18000 24000 30000 34000 39000 JFK 2321 2719+15 2718+10 2823+06 2617-06 2520-18 292129 281238 221050
×
×
  • Create New...