Jump to content

cosmicstar23

Verified Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About cosmicstar23

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. Ok, update: It looks like the texture do work now. The simulator still won't start when I tell it to start within REX but that's unimportant. What's important is that the texture do work. I believe it worked by running REX as an Administrator. Thank you for the help! If I have any more issues i will let you guys know!
  2. Hey, yes there are a bunch of files and foler in the "Themes/Temp" folder. So yeah its installing correctly. Only after it installs it, nothing really happens. Yeah the simulation folder on my computer is at "C:\Program Files (x86)\Lockheed Martin\Prepar3D v2". Is there something that REX writes to the folder in where perhaps I need to allow reading rights into the "Prepar3D v2" folder?
  3. Either selecting a custom theme under "Textures" and then just installing it or by clicking "Fly Now" and then just selecting "I just want to fly", where it installs a random theme (i believe). I don't get ever any errors, It just seems like P3D and REX never connect.
  4. There is nothing in the "ErrorLog" folder. Its empty. I tried running in Administrative mode, still no success. Once i complete the theme install it asks me if i want to fly. If I say "Yes" nothing happens.
  5. I installed REX Essential+ and downloaded the REX Overdrive upgrade. I restored my settings with the restore function and it says that P3D is active. I also selected the Prepar3D v2 folder to find the simulator in the REX settings. But when I create a theme and it installs the theme, the theme never shows up in P3D. It seems like P3D and REX are never connected. Did I do something wrong? Everything use to work with P3D 1.4. Thank you!
  6. I believe you guys, but its just not working for me. I tried everything, clearing cache, temp files. I tried 7-zip, Winrar (32 & 64 bit) etc .. nothing works, it always fails when extracting cab13.cab and cab14.cab! I wasted 12gb of my monthly bandwidth (from re-downloading it multiple times), so unfortunately i won't try again anytime soon. Thanks anyways for making it available!
  7. Ok, i'll try it again later with a different utility! Also found a similar thread on avsim and somebody got it working using 64-bit 7zip. Thanks
  8. The download link on the american link on this page http://www.realenvironmentxtreme.com/forums/index.php?/topic/21720-REX-essential-plus-overdrive-for-REX-3120121028-users/ is corrupt (I downloaded it twice). The australian link doesn't even work and noway am I going to wait 12 hours to download the other ones to figure out if they are corrupt or not. The files that can't be extracted out of the zip file are Cab13.cab and Cab14.cab and the error is "Error 0x800004005: Unspecified Error". Could you please upload a zip that actually works! Thank you!
×
×
  • Create New...