Jump to content

bruskey

Verified Members
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

bruskey last won the day on April 23 2019

bruskey had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About bruskey

  • Rank
    Member

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I'm seeing the same wierd cloud types, have the most recent release of SF, have reapplied models and verified that texture directory updated, cleared shaders. I have not applied the 4.5 fix yet, If you figure out how to fix please post. Thanks Bruce
  2. Thanks. Firewall issue. It's Resolved now. Bruce
  3. Hello. Every time i start Environment Force I have to enter my Registration Information. I have uninstalled and reinstalled, UAC is off, Virus Off during install and even attempted updating my registration information via Manual Mode screens. Bruce
  4. Yes, that is correct. I made sure P3D v4 was selected as my simulator, and install worked fine.
  5. Interesting, I entered a directory in the Prepar3D v3, I don't have v3 installed mind you (flight Simulator Folder Locatior section), I just browsed to my desktop and put that in the box and now it gets by that red box.
  6. I uninstalled TD and reinstalled but I still have the same issue. No, it did not say it needed to install prerequisite software.
  7. Hello, I just downloaded the REX 4 TD update from simMarket 4.6.2017.0725 and when I attempt to click on any of the texture icons on bottom of screen I receive the Please Make Appropriate settings Adjustment before continuing, which I have done. I have windows 10 64 bit and did not have any previous versions of TD installed. I also installed that MS SQL Server compact version you had someone else try, with no luck. I'm running program as admin.
×
×
  • Create New...